Colorshine van Sebastian Proffesionals

Colorshine / Cellophanes By Sebastian Proffesionals..

Prachtig glanzend en verzorgd uitziend haar, Wie wil dat nu niet?

Een fijne manier om dit resultaat te bereiken is met Cellophanes by Sebastian Proffesionals. Deze salonbehandeling (die prachtig glanzend haar tot wel 6 weken beloofd) niet meer uit het assortiment weg te denken en er wordt door steeds meer en meer tevreden klanten dankbaar gebruik gemaakt van deze fijne glansbehandeling!

Maar wat is colorshine nu eigenlijk precies? Cellophanes of colorshine, een transparante, intensief voedende Glansbehandeling is bedacht in de jaren 70 en geïnspireerd op traditionele kleding en heldere kleuren. Het is een puur plantaardig product waar een kleurpigment aan toegevoegd is.

Bij een Cellophanes behandeling (de naam zegt het al) wordt gebruik gemaakt van Cillofaanfolie, dit om de warmte van de climazon / kap vast te houden en de kleurpigmenten zo goed mogelijk te verdelen. Cellophanes by Sebastian is een unieke kleurlijn die het nieuwe A3 complex bevat.

Het biedt reflecterende glans en prachtige kleur en behoudt de natuurlijke vochtbalans van het haar (dit komt door de combi van voedingskleurstoffen en een zure PH-waarde die de haarschubben doet sluiten).

Sebastian Colorshine is een ammoniak en peroxide vrij product, is kant en klaar en er wordt dus ook niets aan toegevoegd. Het product ‘sealed’ als het ware het haar om slijtage te voorkomen en bevat een UV filter dat bescherming biedt. Door het regelmatig herhalen van een Colorshine behandeling, regelmatig knippen en gebruik van de juiste producten kun je je haar op een mooie en gezonde manier lang laten groeien.

Cellophanes bevat een overzichtelijk assortiment (11 kleuren en 1 clear). Onderling zijn de kleuren te mixen voor elk gewenst eindresultaat. Colorshine is een beetje te vergelijken met Lipgloss wanneer een permanente kleuring staat tot lipstick. Het geeft je haar een prachtige glans en accentueert de kleur die je in je haar hebt. Door er wat kleurpigment aan toe te voegen kun je een mooie natuurlijke gloed creëren of je haarkleur juist iets koeler of warmer maken.

Ook wanneer je highlights hebt is dit een perfecte keuze! Doordat het product niet geheel dekkend is blijft de kleurschakering in het haar goed zichtbaar. Cellophanes geeft dus geen permanente kleuring en is daardoor dus niet geschikt om grijs haar te dekken of het haar op te lichten.

Ingrediënten:

• Proteïne (eiwitten die het haar versterken).

• Pure kleurpigmenten

• Kleur dragers.

De Proteïne pigmenten sealen het haar, reflecteren licht en geven het haar een briljante glans. Omdat er geen ammoniak of peroxide aan toegevoegd is wordt het haar niet beschadigd!


Boek nu!