Framesi

FRAMESI

Bij Bijzonder Haar maken we gebruik van de producten van Framesi. Deze professionele productlijn is uitstekend voor het haar en de kleuren blijven lang mooi. De verzorgingsproducten zijn in onze salon verkrijgbaar.

Trots op de signatuur ‘made in Italy’

Meer dan duizenden haarstylisten uit de hele wereld werken dagelijks met het Italiaanse merk Framesi. Framesi wordt gedreven door een groep mensen met passie en hart voor niet alleen het kappersvak, maar ook voor mode. Daar ligt de basis van het succes.
Framesi haalt haar inspiratie uit architectuur, design, stoffen en materialen van modeontwerpers. Niet alleen voor de producten, maar ook voor de collectie die twee keer per jaar uitkomt. Wij zijn trots op de signatuur ‘Made in Italy’. Dit gecombineert met hoogwaardige, commerciële producten, gebaseerd op resultaatgerichte technieken.

Morphosis is de verzorgingslijn van Framesi en gaat verder dan haarverzorging alleen, de lijn pakt ook haar- en hoofdhuidproblemen aan. Het is op natuurlijke basis en bevat mediterrane ingrediënten, zoals zonnebloemzaadolie, arganolie, vijgenextract en hyaluronzuur. De stylinglijn BY is een compacte lijn van zesentwintig producten, die duidelijk laten zien waar ze voor staan en welke stevigheid ze geven. Het zijn fijne producten waarmee aan alle stylingwensen voldaan kan worden.

De professionele kleurlijn Glamour kent meer dan 60 trendy kleuren die uitzonderlijke glans aan het haar geven. De kleur is 100% grijs dekkend en de toevoeging van Vitamine E en C zorgt ervoor dat de kleurvervaging verminderd en de kleur langer mooi blijft.

Bekijk ook onze kleuringen van Framesi

Boek nu!