Over ons

 

Linda (eigenaar)

Werkt op maandag, woensdag t/m zaterdag.

“Iederéén is bijzonder” dat is mijn motto.
Wat mij inspireert is iedereen om mij heen. Als ik buiten loop, kijk ik om mij heen hoe mensen eruit zien en hoe zij hun haar dragen. Daar leer ik van om te kijken hoe ik mijn draai daaraan kan geven.
Mijn passie is zo mooi mogelijk haar te maken, met behoud van de kwaliteit van het haar of verbeteren. Vooral (bijzondere) kleuren vind ik erg leuk.
Daarnaast als ik het haar gezonder en sterker kan maken. Dat is de uitdaging en daar houd ik van.
Geen coupe is te gek.
Mijn specialiteiten zijn de kleur persoonlijk maken. Ik vind het super leuk om een kleur helemaal speciaal voor iemand te maken, of het nu om een heel natuurlijk kleureffect gaat of dat het totaal anders mag zijn. Het gaat erom dat het de kleur wordt die bij u past.

Naast mijn vak als kapster ben ik moeder van een tweeling van 6 jaar oud. Ik vind het erg leuk om met kinderen en jongere te werken. Zij zijn goud eerlijk en zeggen waar het op staat. Dat vind ik zo mooi. 

Graag zie ik je in de salon!

 

Glowie (Stagiaire woensdag/vrijdag)
Het is mijn 2e jaar van de opleiding kapper en ik vind het bijzonder dat er zoveel mogelijkheden met haarstijlen zijn. Kijken, leren en doen dat is mijn ding om andermans haren naar wens te kunnen maken op het gebied van knippen, verven, föhnen en stylen. Maar ook het vertrouwen te kunnen winnen van de klant om een mooi kapsel te kunnen maken.

Veel oefenen met modellen en oefeningen maken kunst.🙂

 

Boek nu!