The Soappharmacy

OP = OP

Nu 50% korting op The Soappharmacy producten

Bekijk de laatste stuks in de salon.

‘Healthy is the new luxury’

THE SOAPPHARMACY is een Nederlands merk, wat de kracht van de natuur en de kwaliteiten van de mens samenbrengt in een unieke, compacte range haar- en bodycare producten.

Formules met een zeer hoog percentage (tot 99,6%) natuurlijke ingrediënten
Verzorgende producten, zeer geschikt voor droog, dik en beschadigd haar en heilzaam voor een droge of snel geirriteerde (hoofd)huid
Keuze uit 2 heerlijke geuropties (#041 en #064) en er is een parfum-vrije (#000) lijn
Natuurlijk zijn de producten niet getest op dieren.

Cadeaubeleving

Verwen jezelf of iemand anders met de heerlijk geurende, verzorgende producten van THE SOAPPHARMACY.
Alle verzorgingsproducten zijn verpakt in een gecellofaneerd doosje en worden bij ons geleverd in een luxe tasje met vloei papier. Wil jij de cadeaubeleving helemaal compleet maken, kies dan voor de luxe cadeaudoos. Je kunt deze erbij bestellen.

Natuurlijk

De producten van THE SOAPPHARMACY bevatten tot 99,5% natuurlijke ingrediënten, waaronder Baobab olie, Babassu olie, Brazil Nut olie, Jojoba olie, Keratine, Tarwe proteïne en Panthenol. Deze actieve ingrediënten helpen om de natuurlijke schoonheid van het haar en de huid te herstellen.

Alle producten van THE SOAPPHARMACY zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, PEGs, kleurstoffen, SLS en SLES.

Er worden strenge eisen gehanteerd als het om de kwaliteit van de producten gaat. Er wordt zo veel mogelijk gebruik van natuurlijke ingrediënten en zijn hier ook transparent over. En voor wat de natuur ons niet voldoende effectief of veilig kan bieden, gebruiken we veilige alternatieven.